Slik finner du rammemadrassen for deg

Slik finner du rammemadrassen for deg

Dersom du skal bytte ut sengen din kan det være en god ide å vurdere en rammemadrass. En rammemadrass er nemlig en fantastisk løsning for deg som ønsker både god komfort og et lekkert design. Denne sengen lar madrassen være bygget inn i sengerammen, slik at sengen får et stilrent og lekkert design.

Uansett behov og foretrukket materiale vil du finne en rammemadrass som passer akkurat deg. Her er det mange modeller å velge mellom, og derfor skal vi gjøre det litt lettere for deg. Her får du noen av folkefavorittene så ditt valg skal bli litt lettere.

Velg riktig modell

Som tidligere nevnt finnes rammemadrassene i svært mange forskjellige materialer. Vi anbefaler at du unngår skummadrasser, ettersom de lettere påføres slitasje. Skummadrass fungerer bedre i en normal sengeramme der du har mulighet til å snu madrassen. Velg en madrass som passer ditt behov slik at du oppnår den optimale søvnen.

Jupiter I No. 1 I Rammemadrass

Dette er en super seng for deg som er kvalitetsbevisst, men også praktisk. Dette er en rimelig seng som samtidig sikrer deg en god nattesøvn. Takket være fem forskjellige komfortsoner får du både god støtte og avlastning mens du sover. Som en av de klare favorittene, har denne sengen et mørkt trekk som enkelt kan vaskes over, og takket være lekkert og simpelt design passer den inn i de fleste soverom.

Venus I No. 2 I Rammemadrass

Dette er en rammemadrass med medium fasthet og multipocket-fjæring som gir deg et godt underlag, natten gjennom. Slik som tidligere nevnte modell, har denne også fem komfortsoner som sørger for avlastning og støtte. Denne madrassen har god polstring og ventilasjon, noe som gjør at holdbarheten er lang. Med solid treramme og ekstra fjæring gir det ekstremt god oppdrift. Dersom du ønsker pocket-fjæring og ikke multipocket-fjæring kan du ta en titt på Venus No. 1.

Senses I Lux I Rammemadrass

Her snakker vi ekte skandinavisk design og kvalitet. Takket være Cooltex gir denne sengen god ventilasjon og temperaturregulering. Dermed har vil få en konstant følelse av deilig og frisk seng. Her får du også en madrass med fem komfortsoner, slik at hofter, rygg og nakke får god avlastning hele natten. Denne behagelige sengen med pocket-fjæring gir et fantastisk søvnklima. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra når du sover.

Airpur I Mind I Rammemadrass

Her får du en fantastisk høy komfort. Med to lag tilbyr denne sengen Waterlily-skum som former seg etter kroppen og din vektfordeling. Dette resulterer i et rolig søvnmønster, der du får følelsen av at du glir forsiktig inn i madrassen mens du sover. Med tre komfortsoner er denne sengen spesielt god for deg som ønsker avlastning av nakke, skuldre og korsrygg.  Med bambusfiber i overmadrassen vil du oppleve et helt fantastisk soveklima. Som om ikke den var god nok fra før av er dette også en av de mest miljøvennlige alternativene på markedet.