Den perfekte kjærestegaven

Den perfekte kjærestegaven

Det å finne den perfekte gaven til kjæresten kan være vanskelig. Det kan være vanskelig både når dere har vært sammen lenge og når dere nettopp har blitt sammen. Det er ikke alltid så lett å finne ut av hvilken prisklasse man skal gi eller hva standarden er når dere nettopp har blitt sammen. Når dere har vært sammen en stund så kan man lett føle på at man går litt tom for ideer.

En opplevelse eller en aktivitet kan derfor være det perfekte alternativet. Mange tenker at det kommer til å bli dyrere enn noe annet, men det trenger ikke nødvendigvis være det. Om dere har vært sammen en stund så er dere kanskje enige om en prisklasse, men husk at opplevelser kan være veldig mye mer enn 10 dager på en tropisk øy.

Finn det som passer best for dere

Finn en aktivitet eller en opplevelse som passer perfekt for dere som par. Om dere er et sporty par så kan det for eksempel være SUP kurs på åpent vann hos 4elements i Oslo. Dette er en supermorsom opplevelse som varer i rundt 3 timer og som dere aldri vil glemme. Om du ønsker noe litt mer «klassisk og romantisk» kan dere for eksempel dra på ost og vinsmaking hos Galopin i Mathallen. Det finnes mange slike tips som dette hos Geniale Gaver dersom du trenger flere tips.

Om dere befinner dere i nærheten av Tromsø kan dere for eksempel kjøre på med en middag hos Brim Explorer for å se på nordlys og spise middag. Kjør rundt over de vakre fjordene, nyt utsikten og hverandres selskap. Om dere befinner dere i Oslo så har Brim Explorer et cruise over Oslofjorden også, der dere får nyte en vakker utsikt over Oslo skyline og nyte god mat og drikke.