Hvor lang tid tok det før du ble en vellykket trader?

Hvor lang tid tok det før du ble en vellykket trader?

Det sies ofte at bare 10% av handelsmænd lykkes. Hva skal til for å bli en del av de 10 %? I dette blogginnlegget vil vi utforske reisene til tre vellykkede handelsmenn og leksjonene de har lært underveis. Begynn å investere i anerkjente selskaper hvor du kan øke pengene dine mens du venter; for en nybegynnerguide, sjekk denne siden.

1) Trader A:

Jeg begynte å handle da jeg bare var 20 år gammel. Til å begynne med var jeg veldig hensynsløs og tilnærmingen min var veldig tilfeldig. Jeg ville svingt etter gjerdene med hver handel, og som du kan forestille deg, blåste jeg raskt gjennom kontoen min. Det var ikke før jeg begynte å ta ting mer seriøst og utviklet en mer disiplinert tilnærming at jeg begynte å se konsekvent suksess.

2) Trader B:

Jeg begynte min karriere som trader litt senere enn de fleste, jeg var allerede i begynnelsen av 30-årene. Jeg hadde en godt betalt jobb som ingeniør, men jeg har alltid hatt en lidenskap for markedene. Jeg leste bøker og artikler om handel hver eneste sjanse jeg fikk, og jeg bestemte meg til slutt for å ta skrittet fullt ut og begynne å handle med mine egne penger. Det tok meg noen år å finpusse ferdighetene mine, men etter hvert klarte jeg å utvikle en vellykket handelsstrategi.

3) Trader C:

Jeg startet opprinnelig som aksjemegler, men jeg har alltid vært interessert i handel. Jeg så på markedene hver dag, og jeg ble fascinert av hvordan de beveget seg. Jeg bestemte meg for å begynne å handle på min egen konto og sakte men sikkert bygget jeg opp kontoen min. Det tok mye hardt arbeid. Hver av disse handelsmennene tok en annen vei til suksess, men det er noen fellestrekk mellom historiene deres. For det første tok det mange år for hver av dem å bli vellykket. De startet alle med tapsrekker og måtte legge ned mye hardt arbeid for å snu ting. For det andre måtte de alle utvikle en disiplinert tilnærming til handel. Noe av det viktigste for en næringsdrivende er å ha en metode og holde seg til den. Til slutt hadde de alle en lidenskap for markedene. Selv om handel kan være en veldig lønnsom karriere, er det ikke for alle. Du må ha en genuin interesse for markedene og en vilje til å legge ned hardt arbeid for å lykkes.

Hva kan vi lære av reisene til disse tre vellykkede handelsmennene? Det viktigste er å ha en disiplinert tilnærming og å holde seg til den. Du må også ha en lidenskap for markedene og være villig til å legge ned det harde arbeidet. Hvis du kan gjøre disse tingene, har du en god sjanse til å bli en vellykket trader.