Kjøp brukte bildeler på nett på 1-2-3!

Kjøp brukte bildeler på nett på 1-2-3!

Mange foretrekker å kjøpe brukte bildeler på nett som de kan bruke til å fikse på kjøretøyet sitt. Hvis du er litt handy og kan mekke noe selv, så er dette en god måte å spare litt penger på. Det er dessuten god erfaring å ha i tilfelle det skulle skje noe akutt en gang, eller hvis en venn trenger hjelp.  

Du kan kjøpe brukte deler på nett. Det er rakts og enkelt, og du slipper den ekstra fysiske handleturen. Dessuten er det billigere å kjøpe brukt, og det finne slike deler som fortsatt er i god stand. Her er steg-for-steg guiden til å kjøpe brukte bildeler på nett. 

  1. Finn delen 

Først og fremst må du finne den delen du trenger. Det er alltid en god ide å kjøpe deler fra den originale billeverandøren. For å finne delene som passer til din bil kan du enkelt søke med bilens modell eller med lisensplatenummeret. Du kan også søke med oem-nummeret på delen du skal skifte ut, så er du sikker på at du får den riktige.  

  1. Bestill og betal  

Deretter er det bare å bestille de delene du trenger, og betale for varene. Du kan betale med flere forskjellige betalingsmetoder. På mange sider kan du også opprette en brukerkonto slik at du har god oversikt over tidligere og nylige kjøp.  

  1. Frakt og retur 

Så er det bare å vente på at varen blir levert i posten. Det tar rundt 2-5 dager for standard levering, og kun 1-2 dager for rekspresslevering. Når du har fått delen er det bare å begynne å mekke. Siden du kan søke med nummerskilt, bilmodell eller oem-nummer, så er du nærmest garantert at delen passer, dersom du likevel ikke har bruk for den, så kan du sende delen tilbake i retur.